Damir Krajač / Cropix
LIGA PRVAKA U ZAGREBU

MOŽE LI PPD ZAGREB UZVRATITI UDARAC NJEMAČKOM PRVAKU? Trener i kapetan puni optimizma: 'Pred domaćom publikom ambicija mora biti pobjeda'

Piše: HinaObjavljeno: 29. studeni 2016. 18:17

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u četvrtak će u Areni Zagreb od 19 sati ugostiti njemačkog prvaka RN Löwen u susretu 9. kola skupine B Lige prvaka.

Prije 20-ak dana "zagrebaši" su u Frankfurtu izgubili s minimalnih 24-25, a trener Silvio Ivandija i kapetan momčadi Zlatko Horvat vjeruju kako bi pred domaćom publikom mogli uzvratiti njemačkom sastavu.

"Protivnik je to koji je mamac za publiku i mislim da će to biti vrhunska utakmica. U prvoj utakmici u Njemačkoj bili smo jako blizu pozitivnom rezultatu. Tražit ćemo svoju šansu čvršćom igrom u obrani i s manje tehničkih pogrešaka u napadu. Igramo dobro, ali nemamo odgovarajući rezultat u Ligi prvaka. Napravit ćemo sve kako bismo došli do pobjede", rekao je trener momčadi Ivandija.

"Pred domaćom publikom ambicija uvijek mora biti pobjeda, ali naravno da nam neće biti lako. Löwen igra jako dobar rukomet. Najveća opasnost nam prijeti od Schmida koji jako dobro distribuira lopte, a i sam je opasan za gol", kazao je Horvat.

PPD Zagreb je u prvih osam kola osvojio samo dva boda i nalazi se na posljednjem, osmom mjestu, dok je RN Loewen treći sa 11 bodova, jednim manje od Vardara i Kielcea.

Linker
26. travanj 2024 12:28