Foto: Damir Krajac / CROPIX
ČAK TREĆA SMJENA TRENERA

NOVI POTRESI U NAJTROFEJNIJEM HRVATSKOM RUKOMETNOM KLUBU Goluža ipak odlazi odmah, a evo tko će voditi momčad do kraja ove sezone

Piše: HinaObjavljeno: 16. svibanj 2017. 20:24

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb objavio je u utorak kako će u posljednjih pet prvenstvenih kola ove sezone momčad s klupe voditi Kasim Kamenica iako je ovaj iskusni stručnjak trebao preuzeti dužnost trenera tek po završetku sezone.

Prije 10-ak dana PPD Zagreb objavio je kako će prvu momčad do kraja ove sezone voditi Slavko Goluža, no nakon neuvjerljive igre u finalu Kupa u nedjelju kada je Zagreb svladao Nexe tek boljim izvođenjem sedmeraca, klupsko vodstvo odlučilo je kako će Kamenica odmah preuzeti dužnost trenera.

"Iako svjesni da ozbiljnom i velikom klubu kakav je rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb ne priliči napraviti i treću smjenu trenera u jednoj sezoni, u preostalih pet kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, prvu ekipu rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb vodit će trener Kasim Kamenica.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Uprava kluba donijela je odluku kako je najbolje da trener kojega smo nedavno predstavili kao našeg šefa struke za narednu sezonu, dobije priliku kroz preostalih pet susreta i nekoliko desetaka treninga upoznati rukometaše PPD Zagreba kako bi imao bolji uvid u stanje prve ekipe i kako bi što bezbolnije krenuli u pripreme za novu sezonu. Sigurni smo kako je ovo dobra odluka koja će olakšati fazu prilagodbe novog trenera na igrače i obrnuto.

Trener Slavko Goluža, koji od 1. srpnja ima dogovorenu suradnju sa slovačkim prvakom Tatranom iz Prešova, još se jednom spremno stavio na raspolaganje i kao vjerni vojnik kluba olakšao hrvatskom rukometnom prvaku da uspješno završi natjecanje u hrvatskom rukometnom kupu i da klub s tako zaokruženom cjelinom može okrenuti novu stranicu.

Treneru Goluži zahvaljujemo se na lojalnosti i kvalitetnom radu te mu želimo sve najbolje u njegovoj daljnjoj karijeri", stoji u priopćenju PPD Zagreba.

Momčad PPD Zagreba u ovu je sezonu poveo Veselin Vujović koji je odstupio još u listopadu prošle godine nakon slabog ulaska u Ligu prvaka. Njega je zamijenio Silvio Ivandija koji je "trajao" do početka travnja ove godine, a uoči završnog turnira SEHA lige na toj poziciji naslijedio ga je Slavko Goluža.

Linker
20. travanj 2024 06:11