CROPIX
SVE UTAKMICE U DVORANI 'VICTORIA'

PPD ZAGREB U LOVU NA NASLOV U BJELORUSIJI Poznat je domaćin Final Foura SEHA lige, Brest je 'naslijedio' Varaždin

Piše: HinaObjavljeno: 20. ožujak 2017. 14:04

Šesti završni turnir rukometne SEHA lige bit će odigran od 7. do 9. travnja u bjeloruskom Brestu, a bjeloruski prvak Meškov je suorganizator natjecanja na kojem će se za naslov prvaka boriti s hrvatskim prvakom PPD Zagrebom, mađarskim prvakom Veszpremom i makedonskim prvakom Vardarom.

U petak, 7. travnja, bit će odigrane polufinalne utakmice u kojima će se sastati PPD Zagreb i Vardar te Meškov i Veszprem. Dva dana poslije poražene momčadi iz polufinala borit će se za 3. mjesto, a pobjednici će u finalu odlučivati o naslovu prvaka kojeg je prije godinu dana na Final Fouru u Varaždinu osvojio mađarski Veszprem.

"Vrlo smo zadovoljni što možemo organizirati Final Four u suradnji s Meškovom i uvjereni smo da će ovo biti nezaboravno iskustvo za Meškov, grad Brest, navijače i bjeloruski rukomet. Klub se iz godine u godinu diže te je zaslužio da najbolji iz regionalnog natjecanja dođu u njegov grad. Uzbuđeni smo što će naš šesti Final Four biti odigran u Brestu", izjavio je u priopćenju izvršni direktor SEHA - Gazprom lige Siniša Ostoić.

"Stalno sudjelujemo na Final Fouru, ali nikada nismo osvojili naslov. Nadam se da će nam domaći teren pomoći da konačno osvojimo taj trofej", izjavio je sportski direktor Meškova Pavel Baškin.

Sve utakmice bit će odigrane u sportskoj dvorani Victoria u kojoj Meškov igra domaće utakmice u SEHA ligi i Ligi prvaka.

Linker
24. travanj 2024 07:51