Vlado Kos / Hanza Media / Hanza Media
NEVIĐENI PODVIG

ŠTO NE MOŽE HRVATSKI PRVAK, MOŽE VICEPRVAK Rukometaši Nexea priredili prvorazredno iznenađenje i osvetili Vujovićev Zagreb

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2016. 00:11

Rukometaši Nexea načinili su pravi podvig. U izvanrednoj predstavi pobijedili su bjeloruskog prvaka Meškov 28-27 te se tako na neki način osvetili za poraz hrvatskog prvaka. Po završetku susreta dvorana je bila na nogama.

Veliko oduševljenje razdraganih navijača koji su tijekom susreta bodrili hrvatskog viceprvaka. Od početka susreta na igračima Nexea vidjela se želja da nešto dobro naprave i to su na najbolji način učinili.

Treneru Kordiju čestitke za odlično odrađen posao. Moglo bi se ustvrditi kako je u tančine snimio igru Meškova. Igrali su Našičani 5-1, prelazili na 4-2, presingom zaustavili njihovog diva Krištopansa, dobro zatvorili Atmana i Šilovića.

Za kraj ove lijepe i vrijedne pobjede treba reći da su igrali bez ozlijeđenog Špilera i dvadeset minuta prije kraja ostali bez isključenog Sakića. Danas trebaju slaviti i očekivati dobre vijesti s izvlačenja 3. kola EHF Kupa u kojem žele igrati u jednoj od skupina. Prema onom što su pružili protiv Dukle i sinoć protiv Meškova, njihove ambicije su sasvim opravdane.

Linker
20. travanj 2024 14:50