CROPIX
SPORAZUMNI RASKID

TEŠKOG JE SRCA NAPUSTIO ZAGREB Emotivni Vujović objasnio je razlog Zagrebovog pada i poručio: 'Našao sam se u moralnoj dilemi u kojoj nije bilo dvojbe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2016. 16:52

Nakon četiri poraza PPD Zagreba u Ligi prvaka u isto toliko utakmica Veselin Vujović je napustio redove hrvatskog prvaka.

Scenarij o kojem se nagađalo, sada se i realizirao. Prava šteta, jer s Vujovićem na čelu PPD Zagreb je u posljednje dvije sezone ostvario sjajne rezultate i probudio je ljubitelje rukometa u gradu.

S Vujovićem se Zagreb, potvrdio je i direktor Ante Ančić, rastao prijateljski. Suradnja je raskinuta sporazumno. Evo što o svemu kaže sam Vujović.

"Ovo mi je vrlo težak i emotivan trenutak jer sam se vezao uz ljude u klubu i u gradu Zagrebu. Nažalost, u raskoraku s mogućnostima i ambicijama kluba, našao sam se u moralnoj dilemi u kojoj nije bilo dvojbe. Svi su se naši protivnici jako pojačali, mi smo ostali tamo gdje smo bili uzevši ono što je ostalo na tržištu", rekao je Vujović nakon raskida s hrvatskim prvakom.

Podsjećamo, Vujović je u Zagreb stigao u rujnu 2014. godine, a nešto više od dvije godine kasnije napustio je redove prvaka. U obje je sezone odveo momčad do polufinala Lige prvaka. Ove sezone se takvo postignuće čini kao nemoguća misija.

Linker
20. travanj 2024 16:55