screenshot
REMI KAUBOJA

VIDEO: DRAMA PRIJATELJSKE UTAKMICE U SLOVENIJI Pogledajte gol Hrvatske za pobjedu u posljednjoj sekundi koji su suci prvo priznali, a onda poništili!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2017. 22:33

Hrvatska rukometna reprezntacija priprema se za Europsko prvenstvo koje će se u siječnju održati u Lijepoj našoj, a prva od dvije prijateljske utakmice koje će Hrvatska odigrati protiv Slovenije završila je bez pobjednika 26:26.

Hrvatska je u dvorani Stožice, u Ljubljani vodila praktički cijelu utakmicu, ali iako je zabila gol u zadnjoj sekundi suci ga nisu priznali pa je susret završio bez pobjednika.

Utakmica je većim dijelom izgledala više kao borba za medalju nego prijateljski pripremni susret, a osim ponekog grubog prekršaja od strane domaćih igrača, zanimljivo je i kako Hrvatskoj nije priznat niti gol u zadnjoj sekundi prvog poluvremena.

Bez nekolicine ozlijeđenih igrača Lino Červar imao je u završnici utakmice igrača više, no Musa je pogodio stativu, a u 20 sekundi koliko je ostalo Slovencima za zadnji napad uspjeli su zabiti bez golmana.

Ostalo je još pet sekundi, Alilović je bacio brzi centar, a Karačić s istekom sirene pogodio za 27:26. Suci su najprije priznali gol, no nakon puno pregovora obaju klupa delegat na kraju nije priznao gol.

Hrvatsku su predvodili Ivan Čupić s osam te Luka Cindrić s pet golova, a uzvratna prijateljska utakmica igra se u subotu u zagrebačkoj Areni.

Linker
21. travanj 2024 01:16