Ivandija i Stevanović
 Foto: Marko Todorov / CROPIX
VELIKO OLAKŠANJE

ZAGREBOVI IGRAČI NAPOKON SU DOČEKALI TOLIKO ŽELJENU POBJEDU Novi trener otkrio je ključnu poruku koju je rekao igračima na poluvremenu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2016. 00:59

Pobjedu protiv Vardara (28-27) Zagrebovi su rukometaši jedva dočekali. Skinuli su ogroman teren s leđa, ponajprije psihološki i upisali premijernu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka. A na poluvremenu su gosti vodili 17-12 i činilo se kako se sprema novi poraz.

Ivan Stevanović branio je čuda, uključujući i udarac u posljednjoj sekundi koji bi Vardaru donio izjednačenje.

"Očigledno je bilo da smo prvo poluvrijeme bili u grču, da su se oni odvojili nakon naših tehničkih pogrešaka. U drugom poluvremenu stisli obranu, pomazila nas je malo sreća i evo.Očigledno je da smo bili u grču dosad, nitko ne zna zašto, ali sada smo se eto oslobodili", komentirao je veličanstveni Stevanović nakon utakmice za HRT.

"Stivi je na kraju zaključao vrata, hvala mu na tome, ispravio je naše gluposti s kojima smo Vardar mogli vratiti u život - pohvalio ga je Zlatko Horvat.

"Nekako smo bili slobodniji danas, iako nije još to - to. Daleko smo mi od onog Zagreba koji je bio prijašnjih sezona, fali nam još više samopouzdanja, sad smo vidjeli da možemo parirati i s takvima", dodao je Zagrebov kapetan.

"Imali smo i sreće, ali nismo se predali – iskreno je rekao Ivandija. Imao sam i ja tremu za prvu utakmicu, možda se vidjela na početku, no, nekako smo, kako je utakmica išla kraju, dobili što smo htjeli. Rekao sam na -5 u svlačionici, 'izbacite bijes iz sebe' i dečki su to učinili na najbolji mogući način", objasnio je nakon susreta novi trener PPD Zagreba Silvio Ivandija.

Linker
25. travanj 2024 03:48