Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
ZANIMLJIVA KONVERZACIJA NA PLESU

ŽELJKO BABIĆ ODGOVORIO NA PITANJE TJEDNA 'Jeste li i dalje izbornik?' 'Nadam se pravom potezu'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 23. kolovoz 2016. 02:25

Komorna atmosfera i smrknuta lica. Takav je bio sinoćnji dolazak rukometaša u Zagreb, povratak iz Rija. Ozračje na koje iskreno nismo naviknuli mi, pa zaljubljenici u rukomet, a još manje oni. No, da je baš bilo glume ili barem pokušaja glume neke radosti... Ne, nije išlo. Kao što nije išlo u Riju, tako nije ni jučer na Plesu.

- Kada vidim tolike novinare, pa čak i sada, na ovom našem povratku s ne baš uspješnog natjecanja... Još mi je malo teže. I da, zato su lica ovakva - rekao je Zlatko Horvat.

Ispred rukometne vrste istupio je jedino Željko Babić, izbornik Kauboja.

- Ja sam i prije ovog puta rekao cilj. Glavni cilj, a to je EP 2018. u Hrvatskoj.

U redu, jedino što držimo da je najveći cilj svakog olimpijskog sporta samo OI, ali u redu. Uvažavamo pravo na svačije mišljenje. Za govornicom se Babić toplo i iskreno zahvaljivao igračima, stožeru, Savezu. Nalikovalo je nama na...

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

- Ono što se od mene očekivalo ja u Riju nisam ostvario. Izbornik nije bio na razini i to je sto posto.

Kakva je daljnja procedura? Vi ste i dalje izbornik?

- Vjerujem da ćemo za se tjedan dana sjesti, čelni ljudi Saveza i ja. U međuvremenu ću se malo odmoriti, makar ćemo razgovarati i telefonski, sa suradnicima i vodstvom HRS-a. Onda ćemo se sastati u Zagrebu i nadam se povući hrabre, odlučne i prave poteze. To ja očekujem od tog razgovora.

Linker
03. svibanj 2024 15:35