Steve Mitchell / Reuters / Reuters
TRENUTAK UŽASA

VIDEO: NEVIĐENA TRAGEDIJA U SAD-U Mlada zvijezda se jahtom zabila u hrid i poginula: Navijači i suigrači u suzama, iza sebe ostavio i trudnu djevojku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2016. 00:36

Zvijezda baseball momčadi Miami Marlinsa, Jose Fernandez poginuo je u 24 godini u stravičnoj pomorskoj nesreći. Fernandez je navodno bio jedan od trojice poginulih ljudi nakon što se njegova jahta nasukala na hrid. Istražitelji nisu na mjestu nesreće pronašli nikakve tragove alkohola ili droge već je bila riječ o nesretnom slučaju.

Svi do jednog u njegovom klubu su shrvani nakon što su primili ovu tužnu vijest, a utakmica protiv Atlante Bravesa koja se trebala igrati u nedjelju je otkazana. Mladi Fernandez rođen je u Santa Clari na Kubi s koje je 2007. godine prebjegao u SAD, a svoj debi u najjačoj baseball ligi svijeta za Marlinse ostvario je 2013. godine.

- Na mjestu nesreće pronašli smo tri tijela. Dva su plutala na vodi, a jedno je pronađeno ispod broda, nažalost svi su preminuli - stoji u priopćenju tamošnje policije. U izvještaju se također navodi kako Fernandez nije nosio sigurnosni pojas u trenutku udara. Da čitava priča bude još gora, Fernandez je prije nekoliko dana na svojem Twitter profilu objavio sliku svoje trudne djevojke.

Navijači diljem svijeta, kao i njegovi suigrači putem društvenih mreža odaju počast prerano preminuloj zvijezdi baseballa. Guverner Floride, Rick Scott na svojem je Twitter profilu objavio Fernandezovu fotografiju na kojoj u potpisu stoji:

- Imao sam priliku upoznati Fernandeza 2014. godine. Molimo se za njegovu obitelj i Miami Marlinse.

Linker
17. travanj 2024 17:49