youtube
ŠTO JE S GLAVOM

VIDEO: TALIJANI OVAKAV SLUČAJ NE PAMTE VEĆ 20 GODINA Svijet sporta zgrožen: Životinja divljački s leđa nasrnula na sutkinju i umalo joj polomila leđa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2016. 13:24

Argentinski ragbijaš Bruno Andres Doglioli zaradio je trogodišnju suspenziju nakon što se namjerno zaletio u sutkinju. Ovo je najveća kazna koju je talijanski savez izdao u posljednjih dvadeset godina.

Naime, spomenuti Bruno Andres Doglioli se u utakmici između Vicenze i Valsugane s leđa brutalnim 'body checkom' zaletio u nesretnu Mariju Beatrice Benvenuti koja mu je za takav potez dodijelila žuti karton. Hrabra Beatrice je uspjela završiti utakmicu do kraja da bi kasnije bila prevezena u bolnicu gdje joj je ustanovljena ozbiljna povreda leđa.

Sama Vicenza je već najavila kako će suspendirati svog 33-godišnjeg ragbijaša što ujedno znači i kraj njegove profesionalne karijere.

- Za ovakav potez nema opravdanja! Bio je to trenutak ludila našeg igrača koji se u posljednjih deset godina uvijek ponašao maksimalno profesionalno. On se za ovaj incident ispričao suigračima, klubu, sponzorima i navijačima jer je stvorio ružnu sliku o sportu koji je inače predivan.

Linker
20. travanj 2024 03:52