CROPIX
PROBLEM ZA NAVIJAČE

BILI SU NEVJEROJATNO ŠIROKE RUKE! HRVATSKA JE ZA VELIKO FINALE PROTIV MAĐARA DOBILA 30 ULAZNICA!? Učinilo se sve kako na tribinama ne bi bilo kockica

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2017. 19:42

Jagma za ulaznicama za večerašnje finale je silna, a Međunarodna federacija vodenih sportova je Hrvatskom vaterpolskom savezu udijelila - 30 ulaznica!? Bez komentara.

Ima u tome i puno mađarskih “prstiju” jer jasno da će domaćin učiniti sve da na tribinama budu samo njihovi navijači. Ali istina je i da su praktički sve ulaznice za vaterpolo rasprodane još u ožujku.

Znamo da je svima u Hrvatskoj teško pojmiti da se 3-4 mjeseca unaprijed može rasprodati po 7.500 ulaznica za svih 14 dana vaterpola, dakle, ukupno 105.000 ulaznica, ali moguće je. Zato što smo u Mađarskoj!

Hrvatska vaterpolo
REUTERS/Mate Balogh / REUTERS

Ovo je država vaterpola i gotovo. Ljudi na ulici, mlado i staro, navečer šeće i zaustavlja se u kafićima pogledati neku akciju s prijenosa ženskog vaterpola, jednostavno, to ih zanima.

Ostaje pitanje što činiti.

- Mi ćemo kao Savez napraviti pritisak da nam se omogući, ne pokloni, već da nam se omogući kupnja određenog kontingenta ulaznica. U kontaktu smo s predstavnicima vaterpolskih saveza čije su reprezentacije ispale s natjecanja - iznio je razmišljanje po pitanju ulaznica Perica Bukić.

Cijena ulaznica za finale je bila oko 50 eura, doznajemo da je se “na crno” jučer dizala i do 200.

Linker
15. travanj 2024 16:09