VK JUG
TEŽAK ISPIT

JUG PROTIV BRESCIJE ZA SUPERKUP EUROPE 'Morat ćemo poboljšati obranu, a vjerujem da ćemo osvojiti peti trofej'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2016. 19:40

Nema puno vremena za tugu nakon subotnjeg poraza od Pro Recca jer već u srijedu vaterpoliste Jug Croatia osiguranje očekuje utakmica sezone protiv talijanske Brescije za titulu pobjednika Superkupa Europe.

Tim povodom, na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnim novinarima obratili predsjednik kluba Lukša Jakobušić, trener Vjekoslav Kobešćak te udarna igla momčadi Felipe Perrone.

‘Zahvalio bi se čelništvu Europske plivačke federacija što je domaćinstvo ovog spektakla dodijelila gradu Dubrovniku i Jugu. To je svojevrsno priznanje za naše rezultate kao i za naš rad u promicanju vaterpola u Europi. Siguran sam da će i naši navijači prepoznat značaj ove utakmice i da će ne samo doći pogledat utakmicu nego i pomoći Jugu u pokušaju osvajanja petog trofeja u sezoni čime bi zaokružili ovu zaista fantastičnu sezonu.’ kazao je Jugov predsjednik Lukša Jakobušić.

‘Uvod u ovu utakmicu nije bio dobar ako vidimo kako smo izgledali protiv Recca u subotu. Pritisak pred ovu utakmicu je veliki čak veći nego što je bio za ostala natjecanja. Ono što smo prikazali protiv Pro Recca neće biti dovoljno za pobjedu u srijedu. Da bismo bili konkurentni morat ćemo prije svega poboljšati igru u obrani koja je bila naša odlika sve ovo vrijeme. Vjerujem kako će sve završiti u najboljem redu i kako ćemo osvojiti taj peti trofej,’ riječi su Jugovog trenera Vjekoslava Kobešćaka.

‘Bilo je loše protiv Pro Recca i to trebamo što prije zaboravit, u srijedu je sasvim druga utakmica i napravit ćemo sve kako bi uzeli taj peti trofej. Zato, svi u Gruž,’ rekao je Felipe Perrone, Brazilac u Jugovim redovima.

Utakmica Superkupa Europe Jug CO – AN Brescia na programu je u srijedu 14. prosinca u 18,00 sati, a izravan prijenos moći ćete pogledati na drugom programu Hrvatske televizije.

Linker
23. travanj 2024 00:46