Reuters
ŠTO SE TO DOGAĐA?

MA, KAKAV KRAJ KARIJERE! BRAĆA SINKOVIĆ SAMO NA TRENUTAK 'UPLAŠILI' NAVIJAČE Dvojac na pariće okreće novi list, ali opet će biti nedodirljivi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2016. 19:16

Otkako su zajedno u dvojcu na pariće, od lipnja 2014., braća Sinković upisali su pobjede u 29 utrka u nizu na velikim natjecanjima, računajući od kvalifikacija do finala. Posljednja medalja za ovaj veličanstveni dvojac dogodila se na nedavno završenim Olimpisjkim igrama u Riju gdje su se braća okitila zlatom.

Braća Martin i Valent Sinković već su godinama nedodirljivi kada je dvojac na pariće u pitanju. Iako je na prvu izgledalo kako bi mogli šokantno okončati karijeru, izgleda kako to ipak neće biti slučaj.

Naime, braća su uputila poziv novinarima na izvanrednu press konferenciju koja će se održati srijedu u veslačkom hangaru kluba Mladost na Jarunu u kojem stoji kako su Valent i Martin odlučili promijeniti tijek svoje profesionalne karijere.

2016 Rio Olympics - Rowing - Final - Men's Double Sculls Final A - Lagoa Stadium - Rio De Janeiro, Brazil - 11/08/2016. Martin Sinkovic (CRO) of Croatia and Valent Sinkovic (CRO) of Croatia celebrate their gold medal. REUTERS/Patrick Smith/Pool  FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. - RTSMS9I
REUTERS/Patrick Smith
Martin i Valent Sinković

Kako doznajemo u pitanju bi trebala biti promjena discipline, odnosno 'dvojac na pariće' će u budućnosti biti 'dvojac bez kormilara'.

Linker
16. travanj 2024 14:01