Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
FEŠTA U BUDIMPEŠTI

OVO JE BIO TRENUTAK NEOPISIVE SREĆE! KADA SE OGLASILA SIRENA, NEMA KOGA NIJE BILO U BAZENU Pogledajte kako slavi Hrvatska, kako slave prvaci svijeta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2017. 00:51

Hrvatski vaterpolo ima novo zlato! Nakon Melbournea 2007., hrvatski vaterpolisti su usred Budimpešte pobijedili domaćina Mađarsku 8-6. Šest medalja je u međuvremenu pohranjeno u vitrine, ali svi su jednim okom gledali prema tom prvom mjestu.

Nevjerojatno samouvjereno su zvučale izjave vaterpolista, još uoči polufinalne utakmice protiv Srbije. Znali su Ivica Tucak i njegovi izabranici da su spremni za nešto veliko. Potvrda zrelosti stigla je upravo protiv Srbije, a hrabra pobjeda donijela je Mađarsku. Tucak je uoči finala jasno rekao da Hrvatska ovog puta nije došla po još jedan poraz u finalu.

Niti u jednom trenutku naši zlatni vaterpolisti nisu ispuštali vodstvo, u jednom trenutku su Mađari izjednačili na 4:4, ali potom su Barakude odvele utakmicu u željenom msjeru, a nakon što se oglasila sirena krenulo je neviđeno slavlje. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 10:33