Foto: Damir Krajac / CROPIX
LAVINA KOMENTARA

FANOVI SE NAKLONILI NEPONOVLJIVOM IVICI KOSTELIĆU Internet gori: 'Bio je i ostao kralj'...'Hvala ti za sve osmijehe, suze, veselje'...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2017. 20:28

Vijest da je Ivica Kostelić (37) u Wengenu odvezao posljednju utrku u Svjetskom skijaškom kupu glasno je odjeknula na društvenim mrežama.

Skijaški fanovi Kosteliću skidaju kapu na učinjenom u veličanstvenoj karijeri.

"Majstore, naklon do poda za svaku pobjedu i medalju kojima si nas veselio godinama", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

"Šampion Ivica Kostelić odlazi u mirovinu. Čestitke na nevjerojatnoj karijeri i sve najbolje u budućnosti", stoji u drugom komentaru.

U nastavku prenosimo još neke od komentara fanova.

"Svaka čast. Puno si dao za Hrvatsku. Sve čestitke, a sada uživaj s obitelji".

"Ivica je uvijek bio šampion i to će uvijek ostati. Godine pritišću i ipak je došlo vrijeme za kraj profesionalne karijere. Hvala ti profesore".

"Ivice bez tebe više ništa neće biti isto. Osobno sam uvijek bila uz tebe, kada su te tjerali. Još jednom hvala ti za sve osmijehe za sve suze, za tugu, veselje, za veliki ponos, sve medalje... Bio si i ostat ćeš jedan od najvećih Hr sportaša".

"Hvala Ivici na svem veselju koje nam je donio! Kraj ere Kostelića ima gorko slatki okus! Hvala Anti, Ivici i Janici i naravno mami Marici!"

"Nedostajat ćeš nam , hvala za sve pobjede i trenutke ponosa koji smo osjećali sa tobom i Janicom"

"Došao tiho ,i ušao u legendu!! Ivica hvala ,za sve i sretno dalje".

"Zbogom i hvala na svemu profesore".

"Hvala za sve profesore..bio i ostao kralj".

"Respekt i naklon do poda za čitavu karijeru obilježenu ozljedama".

Linker
19. travanj 2024 11:43