Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
VELIKO HVALA

NAJBOLJA SLOVENSKA SKIJAŠICA I NJEZIN TRENER U ZAGREBU DOŽIVJELI NEŠTO NEVIĐENO 'Više smo cijenjeni u Hrvatskoj nego u Sloveniji'

Piše: HinaObjavljeno: 06. siječanj 2017. 14:50

"Hvala Vedranu Pavleku i hrvatskoj reprezentaciji što su nas pozvali i jer nas poštuju. Na žalost, Tina i ja više smo cijenjeni u Hrvatskoj nego u Sloveniji", kazao je Andrea Messi, trener i partner Tine Maze nakon revijalne utrke skijaških legendi u Zagrebu povodom 50. godišnjice Svjetskog kupa.

"Utrka legendi u Zagrebu bilo je nešto najljepše što sam doživio u svojoj karijeri", izjavio je za mariborski list Večer od petka trener slavne slovenske sijašice koja se skorašnjim nastupom na mariborskoj Zlatnoj lisici oprašta od natjecateljskog sporta.

"To što sam doživio u Zagrebu, pa vidjeti sve te ljude od Killyja do svih ostalih legendi alpskog skijanja na jednom mjestu, to je bilo nešto najljepše što sam do sada doživio u karijeri", kazao je Massi, dodavši kako se slaže s dobro pogođenom izjavom Ivice Kostelića kako je okupiti u Zagrebu sve te skijaške zvijezde na revijalnoj uttrci bilo isto kao vidjeti Carla Lewisa, Jesseja Owensa i Usaina Bolta, sprintere iz različitih epoha, kako nastupaju u istoj utrci.

Zagreb, 050117.
Medvednica, Sljeme.
Utrka muskog slaloma Snow Queen Trophy 2017 u sklopu Audi FIS Ski World Cup koja se vozi na Crvenom spustu.
Na fotografiji: probnu voznju odvozila je Tina Maze.
Foto:  Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

Massi koji je sa slovenskim sportskim establishmentom u napetim odnosima, nakon što su ga optužili da je za Tinin oproštajni nastup u Mariboru zahtijevao izuzetne materijalne uvjete, mimo mogućnosti slovenskog skijaškog saveza.

Linker
17. travanj 2024 06:50