Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
OSTVARILA REZULTAT KARIJERE

NAJBOLJA SRPSKA SKIJAŠICA ODUŠEVLJENA NAVIJAČIMA NA SLJEMENU 'Veliko hvala Hrvatima, navijali su za mene čitavo vrijeme, prelijep osjećaj'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2017. 12:59

Danas je na rasporedu muška slalomska utrka na Sljemenu gdje će hrvatsku predstavljati šestorica skijaša uključujući i legendarnog Ivicu Kostelića koji još uvijek nije siguran hoće li mu to biti i posljednja utrka na omiljenom brdu. Jedno je ipak sigurno, i ovog puta očekuje nas pravi spektakl kao što je to bio slučaj i u utorak kada su se Sljemenom spuštale skijašice.

Najbolja srpska skijašica, Nevena Ignjatović bila je oduševljena utrkom na crvenom spustu gdje ju je publika bodrila od samog početka, pa sve do posljednjih vrata. Valja napomenuti kako je Ignjatović na Sljemenu uspjela ostvariti i najbolji rezultat u karijeri osvojivši 19. mjesto u slalomu.

- Bilo je sjajno, navijači su me podržavali i navijali za mene čitavo vrijeme. U jednom dijelu staze sam ih dobro čula i osjećaj je prelijep. Hvala im na tome - rekla je Nevena.

Nevena Ignjatović
Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media

- Prezadovoljna sam, ovo mi je najbolji rezultat do sada i konačno su mi se poklopile kockice. Bilo je vrijeme jer sam dobro radila uoči početka sezone i imam sjajnu ekipu.

Linker
19. travanj 2024 11:13