Screenshot: Facebook
SPORT EXPLAINER

VIDEO: STO DANA DO POČETKA ZOI 2018. Predstavljamo jednu od najuzbudljivijih disciplina u zimskim sportovima od koje zastaje dah

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2017. 13:04

Najlakša disciplina u zimskim sportovima? Ne. Najuzbudljivija? Definitivno.

Uz obilježavanje 100 dana do Zimskih olimpijskih igara, Eurosport je objavio prvi u nizu kratkih filmova iz serije Sport Explainer. Započinjemo sa skeletonom.

Video kroz 60 sekundi sport od kojeg zastaje dah dijeli u tri dijela - bodovanje, osnove i brojeve – te uz tehnologiju proširene stvarnosti i podataka video educira gledatelje. Poziv je to za sve da prate ovaj uzbudljivi sport tijekom zimske sezone i naravno na Zimskim olimpijskim igrama.

Sportski Explainer video nudi fascinantan uvid u samu disciplinu, gledateljima objašnjava kako natjecatelji u skeletonu svoje glave drže samo 5 cm od leda kako bi postigli optimalan ritam, a njihova brzina na stazi doseže do zapanjujućih 146 km/h.

Svaki trenutak muškog i ženskog natjecanja u skeletonu sa Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu obožavatelji sporta diljem Europe mogu pratiti 15., 16. i 17. veljače 2018. na Eurosportu i Eurosport Playeru.

Sport Explainer video o skeletonu je prvi u nizu od 100 kratkih filmova koje je kreirao Eurosport za bolje razumijevanje zimskih sportova.

Linker
19. travanj 2024 16:20