Gael Monfils
 Goran Sebelic / CROPIX
PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN

ATRAKTIVNOM EKSHIBICIJOM U SUBOTU ZAPOČINJE 28. PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG 'Svi ovi sjajni igrači garancija su da ćemo gledati izvrstan tenis'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2017. 13:49

Atraktivnom egzibicijom najvećeg showmana među tenisačima, Gaela Monfilsa, te sjajnog Belgijca Davida Goffina i hrvatskog dvojca Borne Ćorića i Ivana Dodiga, sutra započinje 28. izdanje teniskog turnira Plava laguna Croatia Opena Umag.

Prije same ekshbicije održat će se ždrijeb turnira, a za savršen završetak uvodne večeri pobrinut će se legendarni Parni valjak velikim koncertom u Dance Areni.

Spektakl dobrih vibracija i sjajne zabave bit će uvertira u ono što nas čeka sljedećih dana na terenima Stella Marisa na kojima ćemo gledati najbolje svjetske tenisače u pohodu na umašku titulu. Pogled na listu tenisača koji će ove godine zaigrati u Umagu zapravo je pogled na favorite za osvajanje naslova - prošlogodišnji pobjednik Fabio Fognini, David Goffin, Gael Monfils, Borna Ćorić, Aljaž Bedene i Carlos Berlocq samo su vrh piramide onih koji dolaze po trofej.

“Izuzetno smo ponosni što ćemo i ove godine imati vrhunski turnir u Umagu. Svi ovi sjajni igrači garancija su da ćemo gledati izvrstan tenis, a dvije ekshibicije koje nas očekuju bit će samo šlag na tortu svega što će se događati u Umagu”, poručio je direktor umaškog turnira Lawrence Frankopan.

SPEKTAKULARNA EGZIBICIJA NA OTVARANJU PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAGA Najveći teniski showman garancija sjajna zabave
Neven Gerencir
Monfils u Umagu

Na ekshibiciji otvorenja gledatelji će moći uživati u nepredvidivim potezima Francuza čiji svaki meč je spektakl za sebe, a u kombinaciji s Goffinom te Hrvatima Ćorićem i Dodigom, Monfils će sigurno pružiti show za pamćenje. Osim što će večer otvorenja proći u znaku smijeha i zabave, oni najspretniji imat će i još dodatni razlog za zadovoljstvo jer će dobiti priliku za odlazak na ATP Finals u London i na Next Generation ATP Finals u Milano. Tako će dobitnici puta u London na završnom turniru godine moći gledati najbolje tenisače svijeta: Federera, Nadala, Đokovića i ostale, a dobitnici puta u Milano Bornu Ćorića u borbi s najboljim mladim tenisačima svijeta i bodriti ga u lovu za naslov kralja nove generacije zvijezda na ATP Touru.

Tennis - ATP 1000 Masters - Madrid Open - Andy Murray of Britain v Borna Coric of Croatia - Madrid, Spain - 11/5/17- Coric celebrates victory. REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Ništa manje atrakcije neće ponuditi niti druga egzibicija, jer kad su na terenu tri wimbledonska pobjednika rezultat može biti samo još jedna nezaboravna večer. Goran Ivanišević na stadionu koji nosi njegovo ime ugostit će Australca Pata Casha i Nizozemca Richarda Krajičeka, a cijelu priču upotpunit će i svjetski poznati DJ Redfoo koji će nakon pokazivanja svog teniskog umijeća kasnije stati i na pozornicu.

Umaška publika će već tradicionalno uz teniske mečeve imati priliku uživati i u sjajnom glazbenom programu Party Nightsa, a osim Parnog valjka i Redfooa, za dobro raspoloženje pobrinut će se i Željko Joksimović, Hladno pivo te DJ-evi Throttle, R3hab i The Avener.

Umag će tako i ove godine biti središte vrhunskog tenisa, sjajnih koncerata, ali i gourmet ponude. Spoj ove tri komponente čine ga posebnim u teniskom svijetu i to je jedan od razlog zašto je uspješan već toliki niz godina, te iz godine u godinu privlači sve više i više posjetitelja.

Linker
19. travanj 2024 07:04