REUTERS/Antonio Bronic
BEZ USPJEHA

LOŠ DAN ZA HRVATSKI TENIS Borna Ćorić izgubio u Antalyi, a Mirjana Lučić-Baroni u Eastbourneu, oboje ispali u prvom kolu

Piše: HinaObjavljeno: 25. lipanj 2017. 21:36

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 2. kolo WTA turnira u Eastbourneu, nju je u 1. kolu sa 6-4, 5-7, 7-5 svladala Rumunjka Monica Niculescu nakon dva sata i 18 minuta igre.

Lučić-Baroni bila je nadomak plasmana u 2. kolo nakon što je oduzela servis Niculescu i povela sa 5-3 u trećem setu. No, nije uspjela odservirati za meč, a kod svog vodstva 5-4 propustila je i meč-loptu na servis suparnice.

Rumunjka je dvoboj okončala s četiri osvojena gema zaredom i tako stigla do druge pobjede u isto toliko međusobnih ogleda s Lučić-Baroni.

------------------------------------------

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Antalyji, njega je u susretu 1. kola sa 7-5, 6-4 svladao Francuz Adrian Mannarino u dvoboju koji je trajao sat i 36 minuta.

Bio je ovo prvi Ćorićev meč na travnatoj podlozi ove godine u kojemu niti jednom nije uspio oduzeti servis suparniku, dok je on pokleknuo po jednom u svakom setu.

Protiv osam godina starijeg Francuza Ćorić je izborio tri "break-lopte", jednu na samom početku dvoboja, a dvije u posljednjem gemu susreta, no niti jednu nije uspio pretvoriti u gem. S druge strane, Mannarino je oduzeo servis Ćoriću u 11. igri prvog i sedmoj igri drugog seta.

Bio je ovo drugi međusobni susret Ćorića i Mannarina i druga pobjeda Francuza, koji je bio uspješniji i u 3. kolu Miamija.

Linker
18. travanj 2024 16:03