Screenshot: Twitter
ATP MARAKEŠ

VIDEO: ĆORIĆ USPRKOS VELIKOM GAFU IZBACIO SEDMOG NOSITELJA Pogledajte što je hrvatski tenisač uspio promašiti i kako se našalio na vlastiti račun

Piše: HinaObjavljeno: 11. travanj 2017. 16:59

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u utorak u drugo kolo teniskog ATP turnira u Marakešu nakon što je u prvom kolu sa 6-3, 6-2 pobijedio sedmog nositelja Argentinca Diega Schwartzmana.

U meču koji je trajao sat i 48 minuta hrvatski je tenisač servirao pet aseva protiv Argentinca, 41. na ATP ljestvici. Ćorić je osvojio 72 posto poena na prvom servisu, suparniku je uzimao servis četiri puta, a svoj je gubio jednom. U dosadašnja dva susreta Ćorić je slavio oba puta.

U drugom kolu hrvatskog tenisača očekuje bolji iz ogleda između Marokanca Rede El Amranija, 667. na ljestvici, i još jednog Argentinca Federica Delbonisa, 82. tenisača svijeta s kojim je do sada jednom igrao i izgubio.

U jednom trenutku susreta protiv Schwartzmanna Ćorić je napravio nevjerojatnu pogrešku. Po završetku meča stigao se našaliti na račun vlastitog gafa.

"Lakše se ovome smijati nakon pobjede. Čim sam to napravio znao sam da ću biti posvuda po društvenim mrežama čim izađem s terena", napisao je Ćorić putem Twittera.

Ćorić će za proboj u četvrtfinale ATP turnira u Marrakechu igrati protiv 28-godišnjeg domaćeg tenisača Rede El Amranija (ATP - 667.) koji je iznenađujuće prošao prvo kolo nakon što mu je Argentinac Federico Delbonis predao meč nakon gubitka prvog seta.

Linker
18. travanj 2024 08:45