REUTERS
UVJERLJIVA POBJEDA

WIMBLEDONSKA POBJEDNICA PREJAKA ZA MLADU HRVATICU Ana Konjuh poražena od Garbine Muguruze za samo sat vremena igre

Piše: HinaObjavljeno: 05. kolovoz 2017. 00:25

Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u polufinale WTA turnira u Stanfordu, nju je u četvrtfinalu s uvjerljivih 6-1, 6-3 svladala wimbledonska pobjednica Španjolka Garbine Muguruza za samo sat i dvije minute.

Konjuh je vrlo loše krenula u susret, izgubila je prva četiri gema, već u prvom je ostala bez svog servisa i to bez osvojenog poena uz niz pogrešaka. Mlada Dubrovčanka imala je "break-loptu" za 1-1, no tada je Muguruza pogodila servis-winner i spriječila Konjuh u povratku. Prvi set je završio kao što je i počeo - pogreškom Konjuh koja je poslala bekhend u aut i tako je za samo 24 minute prva dionica završila rezultatom 6-1 u korist prve nositeljice u Stanfordu.

Na samom početku drugog seta Konjuh je imala veliku šansu, stigla je do "break-lopte", no kada je trebala dovršiti posao poslala je bekhend passing u mrežu. Muguruza nije dopustila našoj igračici novu priliku, dok je ona dočekala svoju u šestom gemu kada je oduzela servis Konjuh koja ponovno nije osvojila niti jedan poen na svom početnom udarcu.

Linker
23. travanj 2024 21:20