AK BijuRaj/Getty Images
BEZ DLAKE NA JEZIKU

BIVŠI UGLEDNI TENISAČ 'RASPALIO' PO NAJVEĆIM ZVIJEZDAMA 'Svaka čast Đokoviću i Murrayu, oni su čudovišta, ali se*e mi se od takvog tenisa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2017. 23:00

Sjećate se Michaëla Llodre? Nekadašnji 21. tenisač svijeta i specijalist u igri parova nije nimalo impresioniran današnjim stilom tenisa.

Naime, Llodri je današnji stil igre - dosadan.

"Bit ću vrlo jasan - se*e mi se od ovakvog tenisa", objasnio je bez pardona danas 36-godišnji Llodra koji se umirovio prije tri godine.

Llodra je tijekom karijere bio poznat po igri servis-volej, pa stoga ne čudi da mu današnji stil igre kada skoro svi igraju s osnovne linije - nije legao.

"Ma svi danas igraju isto. Svaka čast Murrayju, Đokoviću koji su prava čudovišta što se tiče izdržljivosti i imaju lude izmjene, ali nakon deset minuta to mi dosadi", objašnjava Llodra, koji je tijekom karijere u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 5 naslova, a čak 26 u konkurenciji parova.

"Ljudi iz ATP-a su usporili sve podloge. Nema više spektakla kakav je bio na mečevima tenisača s različitom stilom igre. Primjerice mečevima između Samprasa i Agassija, Raftera i Kuertena".

Michaël Llodra
Julian Finney/Getty Images
Michaël Llodra

Linker
20. travanj 2024 00:51