Screenshot: Atpworldtour.com
PRIČA WIMBLEDONA

IVANIŠEVIĆEV KOMENTAR NASMIJAO JE SVE 'Došao trijezan ili pijan, svejedno je...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. lipanj 2016. 23:29

Englez Marcus Willis i njegova čudesna priča apsolutni je hit ovogodišnjeg izdanja Wimbledona.

Kvalifikant i 772. tenisač svijeta ispisao je 'srce drapajući filmski scenarij i izborio meč protiv Rogera Federera nakon što je prethodno prošao predkvalifikacije i kvalifikacije , a nakon senzacionalne pobjede protiv 54. tenisača svijeta Ricardasa Berankisa u 1. kolu i meča protiv legendarnog Švicarca u 2. kolu oglasio se i Goran Ivanišević.

Evo kako je Ivanišević komentirao Willisovu pobjedu i nadolazeći okršaj protiv Federera u 2. kolu.

"Sviđa mi se ova priča, sjajna je. Predkvalifikacije, pa kvalifikacije, onda pobjeda protiv igrača koji nije lagan suparnik. Savršeno. Sada će igrati na Centralnom terenu ili Jedinici. Već je dobio najvažniji meč života i za njega samoga on je pobjednik. On je priča ovog Wimbledona i bolje od ovoga ne može. Rogera Federera ne može pobijediti, ali nije ga briga. Već je dobio sedem mečeva i on je za sebe samoga već osvojio Wimbledon", rekao je Ivanišević i nastavio i sebi karakterističnom stilu.

"On je najsretniji čovjek i dođe li na meč trijezan ili pijan, nema razlike. Svi će ga voljeti i Roger će biti ljubazan prema njemu. Mislim da bi nakon ovoga trebao u mirovinu jer to je to. Bolje od ovoga neće biti. Sjajno, svaka čast, jako sam sretan zbog tog momka", zaključio je Ivanišević.

Podsjećamo, za Ivaniševića je Willis ranije rekao: "Goran Ivanišević je moj heroj. U ponedjeljak mi je došao čestitati na pobjedi. Bio sam izvan sebe. Kada je 2001. s pozivnicom osvojio Wimbledon, bio sam u školi, a mama mi nije htjela reći tko je pobijedio. Kod kuće sam morao gledati cijelu snimku i sjećam se da u petom setu nisam mogao odvojiti oči od ekrana. Bio sam s Goranom svaki korak".

Linker
24. travanj 2024 10:35