Ivo Karlović
 Dan Hamilton-USA TODAY Sports
TREBAJU NAM NJEGOVI ASEVI

KARLOVIĆ DOBRO ZNA DA JE NATRAŽENIJI TENISAČ U HRVATSKOJ Zaigra li dr. Ivo u finalu Davis Cupa, Argentina nema šanse

Piše: Dean BauerObjavljeno: 24. rujan 2016. 14:48

Ivo Karlović upoznat je sa situacijom u kojoj se nalazi reprezentacija Hrvatske nakon ulaska u finale Davis Cupa.

Trenutačno 20. tenisač svijeta, pobjednik Newporta i Los Cabosa ovoga ljeta, uz finale Washingtona i osminu finala US Opena, priprema se za završetak sezone i mogućnost još većeg napredovanja. Tko zna, možda će sa 37 godina nadmašiti najbolji plasman, 14. mjesto iz 2008. Već smo se naučili da je s njim sve moguće.

Ivo je s nama komunicirao preko SMS-poruka, potvrdio nam je da je saznao da Borna Ćorić mora na operaciju, ali dalje od toga nije htio ništa pisati. Zna on jako dobro i da ga se spominje i zaziva njegov povratak u reprezentaciju. Finale Davis Cupa nije obična stvar, makar je on već bio dio toga 2005. godine u Bratislavi, ali tada nije igrao.

HALLE, GERMANY - JUNE 20:  Ivo Karlovic of Croatia reacts in his match against Roger Federer of Switzerland during day six of the Gerry Weber Open at Gerry Weber Stadium on June 20, 2015 in Halle, Germany.  (Photo by Thomas Starke/Bongarts/Getty Images)
Thomas Starke/Bongarts/Getty Images
Ivo Karlović

Bez obzira na to što su njegove poruke bile šture, nekako smo stekli dojam da je Karlović spreman razgovarati o povratku, odnosno da neće odbiti razgovor na tu temu. Logično je da o tome ne bi trebao razgovarati samo s izbornikom Željkom Krajanom, nego i s većim “facama” u Hrvatskom teniskom savezu.

U svakom slučaju vrijedi pokušati, potruditi se, naći se s Karlovićem u četiri oka. To je najmanje što se može učiniti. U igri je, naime, Davis Cup trofej.

Linker
20. travanj 2024 10:38