N.Gouhier-FFT/Pool/Getty Images
PRIJATELJI SE PREPOZNAJU U NEVOLJI

LEGENDA SVJETSKOG TENISA DOŽIVJELA FINANCIJSKI SLOM, ALI JEDAN ČOVJEK NIJE GA ZABORAVIO I NUDI MU POMOĆ Uvijek sam tu za Borisa, može računati na mene

Piše: HinaObjavljeno: 27. lipanj 2017. 16:18

Slavni bivši tenisač, a donedavno i trener Novaka Đokovića (s kojim je 'zajedno' osvojio 6 Grand Slam titula), Boris Becker proglasio je bankrot na engleskom sudu.

Razlog je dugovanje prema privatnim bankama koje potražuju naplatu dugova već skoro pune dvije godine, ali sada je engleski sud utvrdio kako 49-godišnji Nijemac nije više kreditabilan da bi mogao vratiti dug.

Ipak, da nije u čitavoj priči ostao sam pokazuje i lijepa gesta Novaka Đokovića koji je ovoj legendi priskočio u pomoć.

REUTERS/Thomas Peter - RTX22M8C
REUTERS

- Čim je čuo za presudu odmah je nazvao Beckera i stavio mu se na raspolaganje - navodi njemački portal 'Welt'. Ako je za vjerovati stranim medijima, Novak i Boris bi se trebali sastati za vrijeme Wimbledona kada bi trebali pronaći recept kako spasiti što se spasiti može.

Nakon raskida suradnje bilo je dosta priča kako je dvojac u jako lošim odnosima, ali Novak je istaknuo kako je sve izmišljeno te da su oni uvijek tu jedan za drugog.

- Uvijek sam tu za Borisa, volim ga kao osobu. I dalje smo veliki prijatelji iako ne radimo zajedno. Ako mu mogu ikako pomoći, tu sam za njega. To sam mu rekao, uvijek može računati na mene - citirao je Welt Novaka.

Linker
26. travanj 2024 14:19