REUTERS/Tony O'Brien
SLIJEDI NAPAD NA TOP 5

LEGENDARNI TRENER VJERUJE KAKO JE ČILIĆ SPREMAN ZA VELIKE STVARI 'Šteta za Marina, ali za nekoliko dana će biti ponosan i vratit će se još jači'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 18. srpanj 2017. 13:51

Marinov trener Jonas Björkman dao je svoje viđenje onoga što je njegov pulen napravio u Wimbledonu.

- Očito je da se u finalu dogodilo ono što nismo htjeli. Marin je igrao odličan tenis tri do četiri mjeseca, u Wimbledonu je bio impresivan od prvog dana. Imali smo velike nade, koje je uništio žulj na nozi. Pokušali smo sve da to poništimo, ali nakon otprilike pet gemova bilo nam je jasno da to neće biti njegov dan. Njegov je veliki san osvojiti Wimbledon. Šteta zbog ovakvog raspleta, ali za nekoliko dana bit će ponosan, izvući će pozitivne stvari i vratiti se još jači u nastavku sezone. Mislim da će imati dobre izglede na US Openu.

Što bi Šveđanina zadovoljilo do kraja godine?

- Definitivno ima izgleda ući u Top 5. To mi je rekao da želi kad me pitao hoću li se pridružiti njegovu timu, meni je to odgovaralo, zadovoljstvo mi je trenirati takvog ambicioznog igrača. Malo je nedostajalo za njegovu drugu Grand Slam titulu. Mislim da je blizu toga da se učvrsti u Top 5 i da napada Grand Slam titule.

Linker
23. travanj 2024 15:04