REUTERS
AUSTRALIAN OPEN

'BIO JE TO JEDAN OD ONIH DANA, A ON JE IŠAO STO NA SAT' Novak Đoković objasnio kako se dogodio poraz koji je šokirao teniski svijet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2017. 12:00

Novak Đoković iznenađujuće je ispao već u drugom kolu Australian Opena, i to od 117. igrača svijeta Denisa Istomina 7:6 (8), 5:7, 2:6, 7:6 (5), 6:4.

Branitelj naslova i šesterostruki osvajač Australian Opena na tom turniru nije ispao prije četvrtog kola još od 2006. godine, a ispadanje u drugom kolu nekog Grand Slama ne pamti od 2008. godine kadaga je kao osvajača Australian Opena, na Wimbledonu porazio Rus Marat Safin 3:0 u setovima.

"Čestitam Denisu, jednostavno je bio bolji. Bio je bolji u svim odlučujućim trenucima meča. Ja jednostavno nisam mogao puno napraviti. Nisam se najbolje osjećao danas na terenu. Bilo je puno napetosti, bio je to jedan od onih dana kada vam ne ide najbolje, a protivnik je 100 na sat", rekao je Đoković nakon meča pa dodao:

"U trećem setu sam se počeo dobro osjećati i mislio sam da će sve na kraju dobro završiti, ali Denis je sve uspio okrenuti. U petom setu mi nije dao niti priliku da dobijem. Jednostavno - bio je bolji", priznao je Đoković nakon jednog od najvećih iznenađenja u povijesti.

Linker
15. travanj 2024 02:29