Varazdin, 060310.Susret 1. kola Svjetske skupine Davis cupa izmedju Hrvatske i Ekvadora igra se u Varazdinu. Drugog dana igraju parovi. Za Hrvatsku igraju Marin Cilic i Ivo Karlovic, a za Ekvador braca Lapentti.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
BRAVO, DOKTORE!

GENIJALNO PITANJE, JOŠ GENIJALNIJI ODGOVOR Ivo Karlović objavom na društvenoj mreži doslovce raspametio sve hrvatske navijače!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2016. 20:00

"Mogu najaviti da se Ivo Karlović vraća u reprezentaciju", jutrošnja je senzacija Davis Cup izbornika Željka Krajana nakon sastanka čelnika Hrvatskog teniskog saveza (HTS) sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem na kojem je potvrđeno da će Arena Zagreb biti domaćin finalnog okršaja Hrvatske i Argentine od 25. do 27. studenog.

Vijest je to koju su hrvatski navijači priželjkivali, a Karlović je nakon zagrebačkog druženja u krugu obitelji prelomio i odlučio na fantastičan način, pred svojom publikom, zaokružiti veliku karijeru.

Malo potom Karlović je prvo na društvenim mrežama objavio kako se vraća, a onda je dodao i fotku sa zadarskog okršaja Hrvatske i Francuske, na kojoj navijači drže transparent "Di si dr. Ivo kad te trebamo?"

Karlović ju je dodao i kratko napisao - "Tu sam".

Naravno, fanovi su bili oduševljeni...

"Spavaš li mirno Juane Martine Del Potro?", "Povedi nas doktoreeeeeeeeeeeeeee! 7-6, 7-6, 7-6", "Svaka čast na toj odluci doktore, nema ljepšeg načina da zaokruziš ionako sjajnu karijeru i pokažeš cijeloj Hrvatskoj kakva si veličina :) Poveeedi nas do pobjede!!! VAMOS"...

Linker
14. travanj 2024 17:10