Shaun Botterill/Getty Images / Getty Images
MA KAKVI 'LJUBAV I MIR'

'ILI ON ILI JA' Đoković ne pamti ovakvu ucjenu u svojoj karijeri, a ultimatum mu je postavio nitko drugi nego veliki - Boris Becker!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2016. 19:10

Čini se da duga i problematična sezona Novaka Đokovića još uvijek nije završila. Nakon preljubničke afere i pada s prvog mjesta svjetske ljestvice, srpski se tenisač suočio s novim izazovima, i to u vlastitom stručnom stožeru.

Po pisanju Bilda, Đokovićev trener Boris Becker postavio je pravi ultimatum srpskom tenisaču. Njemački velikan navodno je u jako lošim odnosima sa psihoterapeutom Pepeom Imazom, pa je nastavak suradnje uvjetovao njegovim odlaskom iz stručnog stožera.

Njemački dnevnik piše kako Becker i dalje želi surađivati s Đokovićem, ali želi da glavnu riječ u stručnom stožeri vode on i Marijan Vajda. S ovom se idejom navodno složio i Vajda, slovački stručnjak kojemu je sa Španjolcem Imazom također sve teže surađivati, a sa Đokovićem surađuje dugi niz godina i jedan je o tvoraca Noletovog uspona u svjetskom tenisu.

Becker
REUTERS/Paul Childs / REUTERS

Na radikalni korak odlučili su se na kraju ove sezone, nakon što je Becker ove godine već u nekoliko navrata isticao kako suradnja u stručnom stožeru daleko od idealne, a da je za to odgovoran Pepe Imaz,duhovni guru koji propovijeda filozofiju “Amor y Paz”, odnosno ljubav i mir.

U slučaju da Đoković prihvati uvjete vjernog trenerskog dvojca, njemački i slovački stručnjak pokušat će sljedeće sezone vratiti Noleta na prvo mjesto svjetske ljestvice. No, u tom slučaju, Imaz će morati otići.

Đoković i Imaz
Lintao Zhang/ Getty, twitter / Getty, twitter

Linker
26. travanj 2024 12:58