Goran Ivanišević i Marin Čilić
 Julian Finney/Getty Images
ISTINA NA VIDJELU?

JESU LI OVO STVARNI RAZLOZI? Marin Čilić napokon otkrio razloge raskida s Goranom Ivaniševićem!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2016. 21:36

Nakon što je lako umarširao u treće kolo US opena, Marin Čilić je za B92 prokomentirao razloge šokantnog raskida suradnje s Goranom Ivaniševićem.

"Prekid suradnje s Goranom nije bio očekivan, igrao sam dobro prije toga, ali sam htio Jonasa kako bih poboljšao igru na mreži. S Goranom sam puno popravio servis. Moja je odluka bila da prekinemo suradnju, a naš odnos je i dalje u redu."

Umjesto Ivaniševića, preuzeo ga je Jonas Bjorkmann.

"Bjorkman je bio svestran igrač, odličan u obje konkurencije. Sviđa mi se kao osoba i odgovara mi. Pomaže mi da povežem osnovnu crtu i mrežu te da napredujem na volejima. Zna prenijeti znanje i funkcioniramo odlično."

Što su, barem do petka navečer kad je Marin ispao u trećem kolu, dokazivali i recentni nastupi na američkom asfaltu...

"Trebalo mi je neko vrijeme da se pronađem i postanem svjestan svoje igre. Jednostavno sam shvatio da ni najbolji tenisači ne igraju svaki dan izvanredno, a ja sam očekivao da i na treninzima i na mečevima igram fenomenalno. To je nemoguće. Danas sam puno kompletniji i kao igrač i kao osoba", prokomentirao je za B92 hrvatski tenisač razliku između današnjeg Čilića i onog iz 2010. kada je prvi put stigao do polufinala Grand Slama.

Linker
20. travanj 2024 02:53