REUTERS
ČUDO NA POMOLU

MARIN ČILIĆ ODLUČUJE HOĆE LI NOVAK ĐOKOVIĆ OSTATI BROJ JEDAN SVJETSKOG TENISA! Andy Murray navija da Hrvat okonča svoju groznu seriju protiv Srbina!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2016. 22:26

Teniska vijest godine glasi: Novak Đoković bi nakon gotovo dvije i pol godine mogao izgubiti broj jedan svjetskog tenisa. Nastavak je još uzbudljiviji: Andyju Murrayju bi u tome mogao pomoći - Marin Čilić!

U Parizu se, naime, igra posljednji turnir uoči Mastersa, gdje Čiliću treba osrednji nastup kako bi ostao ispred Berdycha i Goffina, čime bi osigurao nastup na završnom turniru najboljih. No kako je Hrvat u sjajnoj formi, tako se i ždrijeb igra sudbinama najboljih. Ovako: Čilića, hipotetski, u četvrtzavršnici turnira čeka Novak Đoković! A s obzirom na različitost forme, možda je ovo idealna prilika za Čilića da prekine tragični skor 0-14.

E sad, ako bi se to dogodilo, da Čilić pobijedi Đokovića, a istovremeno Murray trijumfira u Parizu, dogodit će se smjena u teniskom poretku! Srpskog tenisača u tom bi slučaju spasio tek trijumf na završnici u Londonu ako želi biti prvi na svijetu na kraju treće sezone u nizu.

Linker
20. travanj 2024 16:03