Screenshot: Twitter
KOŠKANJE PRERASLO U MALI RAT

OVO JE VIDEO IZJAVE KOJA JE CIJELU SRBIJU DIGLA NA NOGE 'Nitko stvarno i ne želi da Đoković pobijedi osim možda nekoliko stotina Srba...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2016. 10:48

Švedski teniski velikan Mats Wilander proteklog je vikenda na Sky Sportsu komentirao spektakularnu završnicu ATP Mastersa u Londonu, i veliko finale između bivšeg broja 1 Novaka Đokovića i njegovog nasljednika Andyja Murrayja.

Škot se lako u dva seta (6:3, 6:4) obračunao sa srpskim tenisačem, a Šveđanin nije propustio priliku izreći svoje mišljenje o Đokoviću, koji mu očito nije miljenik među najboljim tenisačima današnjice.

"Đoković je završni Masters osvajao već pet puta. Nitko stvarno i ne želi da Đoković pobijedi osim možda nekoliko stotina Srba...', rekao je Wilander, a ova njegova izjava je sportsku Srbiju digla na noge.

Naime, medijsko 'nadigravanje' slavnog švedskog tenisača i pojedinih srpskih medija traje već mjesecima, a ovo su samo neki od naslova koji ilustriraju koliko je priča prerasla normalne okvire:

'Pokvareni Wilander opleo po Novaku...', 'Wilander provocirao Đokovića uoči finala US Opena...', 'Šveđanin se opet propisno obrukao', 'Wilander ponovno omalovažavao Đokovića'...

Linker
02. svibanj 2024 03:45