Goran Sebelic / Hanza Media / CROPIX
VELIKA ŠTETA

PREOKRET: TUŽNA SUDBINA LEGENDE 'Agassi više nikada neće moći igrati niti ekshibicijske mečeve'

Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 17. srpanj 2016. 00:21

Andre Aggasi je izdržao tek - zagrijavanje. I velika tajna je otkrivena...

- Ozljeda leđa je toliko ozbiljna da više vjerojatno nikad neće moći igrati niti ekshibicijske mečeve - objasnio je voditelj.

Međutim, pune tribine centralnog stadiona Stella Marisa, koji od subote službeno nosi ime baš Gorana Ivaniševića, nisu negodovale. Aggasi je pozvao i predstavio svoju zamjenu, umaškog pobjednika Juana Carlosa Ferrera te zasjeo u fotelju.

- Draže mi je Gorana gledati s ovog mjesta nego s druge strane mreže. Uvijek sam morao pogađati gdje će servirati, samo tako se te bombe mogu vratiti.

I odmah je Zec to demonstrirao u prva dva poena. Ferrero je izabrao primati servis, a Goran je otvorio s dva asa. Španjolac se samo nasmijao, a Aggasi uhvatio za glavu. Međutim, vrlo brzo su se stvari promijenile. Uzeo je Ferrero i taj prvi gem pa odmah svojim servisom potvrdio break, a uz zaista vrhunski tenis sz gledatelji mogli uživati i u poznatim "spačkama" Gorana Ivaniševića.

Na svaki način je pokušao prevariti protivnika, provocirao je skupljače loptica, svađao se s voditeljem, koji mu je "remetio koncentraciju", a kad je nakon jednog promašaja iz zvučnika zaorilo "nije htjela...", tribine su gotovo pale u trans.

Ovogodišnji turnir u Umagu otvoren je na spektakularan način, četiri tisuće navijača nije požalilo čak ni to što Aggasi zbog leđa nije mogao igrati. Ferrero ga je izvadio, uostalom devet je godina mlađi od Gorana...

- Istinski mi je žao što nisam 100 posto, ali star sam, nije to čudno - brutalno iskren bio je Andre.

Ali došao je. I pridonio spektaklu. Uostalom, Ferrero je počeo vraćati Goranove servise tek nakon što mu je Aggasi objasnio da mora napraviti još dva koraka natrag. Zna majstor...

Linker
24. travanj 2024 17:06