REUTERS/Paul Childs / REUTERS
NAPETO DO SAMOGA KRAJA

SITUACIJA JE VIŠE NEGO NEIZVJESNA Legendarni njemački tenisač otkrio pravu istinu o 'razlazu' s Novakom Đokovićem!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2016. 23:42

Bivši njemački tenisač Boris Becker ima manjih razmirica u odnosu sa svojim štićenikom Novakom Đokovićem, kojem je nedavno postavio ultimatum da se odrekne usluga španjolskog psihologa Pepea Imaza, prenose srpski mediji.

Becker ne vjeruje pomalo čudnom Imazu, a sa Đokovićem, jasno, želi ostvarivati što bolje rezultate. Srbin kao da pada u formi, motivacija je u laganom padu, ali nitko ne kaže da se neće vratiti na pobjednički kolosijek, pa tako ni sam Becker.

- Novak je borac! On se voli natjecati. Ako postoji jedan čovjek koji bi morao odigrati meč za moj život, to bi bio Đoković. Toliko mu vjerujem - nedvosmisleno je poručio bivši njemački tenisač i jedan od najboljih tenisača svih vremena.

REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS

Bilo je i pitanja oko nastavka međusobne suradnje, još nije postignut konačan dogovor.

- Trenutno smo u procesu pregovora. Ne mogu reći više od toga. Ne mogu reći 'nastavljamo', ali ne mogu reći ni 'ne nastavljamo'. Što se mene tiče stvarno sam uživao tijekom ove tri godine. Bio sam u svom elementu, a to ću činiti i ubuduće. Ne žalim ni za čim, bila je ovo nevjerovatna avantura - zaključio je Boris Becker.

Linker
26. travanj 2024 08:24