youtube
OVO MOŽE SAMO ON

VIDEO: NOVI SRAMOTAN POTEZ NAJZLOČESTIJEG TENISAČA NA SVIJETU Predao meč bez ikakvog razloga, pa se pokušao ispričati: 'Nisam ništa jeo 24 sata'

Piše: HinaObjavljeno: 10. listopad 2017. 17:39

Australac Nick Kyrgios, jedan od najtalentiranijih tenisača nove generacije, ponovno je dospio u žarište zanimanja nakon još jednog incidenta i predaje dvoboja 1. kola turnira Masters serije u Šangaju, nakon izgubljenog prvog seta protiv Amerikanca Stevea Johnsona.

Naime, Kyrgios je bez nekog očitog razloga odlučio predati meč, u kojem je vodio 3-0 u 'tie-breaku', a kod 5-5 imao otvoren smeč za set-loptu, međutim gađao je prema Johnsonu koji se odlično snašao i na kraju osvojio poen, a kasnije asom i set. Tu je Kyrgios odlučio odustati od borbe i odjurio je s terena ispračen zvižducima. Kasnije je na svom twitter profilu naveo razlog za predaju.

"Želim se ispričati fanovima u Šangaju i gledateljima širom svijeta. Posljednja 24 sata sam se borio sa želučanim tegobama i pokušao sam se pripremiti za meč, ali sam se mučio što je bilo vidljivo od početka meča. I rame me počelo mučiti tijekom treninga prije meča, što mi također nije pomoglo, a nakon gubitka prvog seta nisam se osjećao dovoljno snažnim za nastavak, jer nisam ništa jeo 24 sata", napisao je u svojoj isprici Kyrgios te poručio da će se pokušati oporaviti do nastupa u igri parova.

Steve Johnson bi mogao biti suparnik Marinu Čiliću u 3. kolu, uspije li naš tenisač pobijediti Britanca Kylea Edmunda, a Amerikanac u srijedu nadigrati domaćeg predstavnika Dija Wua.

Linker
24. travanj 2024 14:30