REUTERS/Matthew Childs
POZNATI SVI PUTNICI

UDARAC ZA ĐOKOVIĆA, 'IZLETIO' JE IZ WIMBLEDONA, FEDERER U POLUFINALU Srpski tenisač nije izdržao i gledatelji su ostali razočarani, Švicarac ekspresno

Piše: HinaObjavljeno: 12. srpanj 2017. 21:18

Nakon što su polufinale turnira tenisača ranije u srijedu izborili najbolji hrvatski igrač Marin Čilić i Amerikanac Sam Querrey, preostala dva mjesta među četiri najbolja zauzeli su Švicarac Roger Federer i Čeh Tomaš Berdych.

Sedmerostruki pobjednik Wimbledona Federer plasirao se po 12. put u karijeri u polufinale u All England Clubu svladavši prošlogodišnjeg finalista, Kanađanina crnogorskog porijekla Miloša Raonića sa 6-4, 6-2, 7-6 (4), dok je Berdych prošao dalje nakon što mu je trostruki wimbledonski pobjednik Srbin Novak Đoković predao dvoboj pri vodstvu Čeha od 7-6 (2), 2-0.

U "reprizi" prošlogodišnjeg polufinala Federer je u potpunosti dominirao protiv Raonića, u prva dva seta mu je tri puta oduzeo servis, da bi u trećem setu, koji se odlučivao u tie-breaku s pet osvojenih poena zaredom nadoknadio loš ulazak u odlučujuću igru i zaostatak od 0-3.

Đoković je tijekom dvoboja protiv Berdycha imao problema s desnom rukom, nakon što je izgubio prvi set zatražio je i medicinsku pomoć, no nakon što je izgubio prva dva gema drugog seta odlučio je predati susret.

Linker
18. travanj 2024 13:47