youtube
MA, KAKAV 'AS'

VIDEO: OVO JOŠ NITKO NIKADA NIJE NAPRAVIO Ovako to izgleda kada ga uhvati trenutak ludila: Đoković potrgao majicu, a evo u čemu je nastavio meč

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2017. 10:10

Nakon što su igrali na sva četiri Grand Slam turnira, na Olimpijskim igrama, na svih devet Masters 1000 turnira, Novak Đoković i Andy Murray prvi su se put sreli na turniru kategorije 250, odnosno najmanje na ATP Touru. To je, naravno, statistički podatak zanimljiv sam po sebi, no puno je važnije da je Đoković pobijedio Murraya te tako dobio barem dio zadovoljštine za gubitak prvog mjesta na rang-listi krajem prošle godine.

Srbin je to učinio na najteži mogući način - nakon što je propustio tri meč-lopte na servisu kod 5:4 u drugom setu, koji je i izgubio, ali je ostao čvrst, nije se raspao. Nije ga iz ravnoteže izbacio ni kazneni poen zbog razbijanja reketa (u prvom je setu opomenut kad je napucao lopticu koja je pogodila gledateljicu), očito je da je psiha na svom mjestu. Boljem nego što se mislilo nakon završetka prošle sezone.

U trećem je setu napravio break za 3:2 i znao ga je zadržati do kraja makar je Murray prijetio i nije se tek tako htio odreći pobjedničkog niza zaustavljenog naposljetku na 28 mečeva.

Đoković je obranio titulu u Dohi, uzeo titulu broj 67 u karijeri (prvu od početka kolovoza u Montrealu) i po ovome finalu lako je zaključiti da će biti prvi favorit Australian Opena.

Još se jedna zanimljiva stvar dogodila u meču Đokovića i Murraya, a to je da srpski tenisač nije imao u čemu nastaviti meč kada je u jednom trenutku zbog nervoze poderao svoju majicu. Ipak, snašao se Nole te nastavio susret u jednoj od trening majici. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
21. travanj 2024 04:20