Screenshot
JANA, GLEDAŠ LI TI OVO?

VIDEO: TKO JE TU BOLESTAN? Pogledajte scenu kakva nikad nije viđena u tenisu, niti će se ikada više ponoviti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2017. 14:28

Prava farsa viđena je u meču 2. kola WTA turnira u Hobartu između Amerikanke Sachije Vickery i Belgijke Elise Mertens.

Naime, nakon samo jednog odigranog gema u meču obje su se tenisačice navodno ozlijedile istovremeno i pokušale preteći jedna drugu u pokušaju da čim prije predaju meč.

Novinar New York Timesa Ben Rothenberg objasnio je kako su obje igračice željele predati zbog nastupa u kvalifikacijama Australian Opena. Da je ijedna od njih predala meč uoči početka meča, ne bi imale pravo nastupa u kvalifikacijama prvog Grand Slam turnira sezone.


Sachia Vickery and Elise Mertens they gave up...

Tako je Vickery odservirala za vodstvo 1:0 u meču i pozvala fizioterapeuta, što je ubrzo nakon nje učinila i Mertens. Sutkinja je tako gotovo istovremeno imala zahtjeve za prekidom meča, a na kraju je presudila kako je Vickery bila brža i na kraju je meč završio predajom Amerikanke.

U svakom slučaju nevjerojatno bizarna situacija, a 'farsa' i 'lakrdija' samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Da stvar bude komičnija, Mertens (127. na WTA ljestvici) se oporavila od navodne ozljede preko noći i dogurala je do polufinala u kojem će se suprotstaviti Hrvatici Jani Fett.

Linker
26. travanj 2024 10:58