OSTOJIĆ KANDIDAT

Bernardić: 'Spreman sam žrtvovati sebe prije nego zagrebački SDP'

Zagreb, 120712.Stara gradska vijecnica, Cirilometodska.Sjednica Gradske skupstine sa tockama dnevnog reda rebalansom proracuna, odlukom o izmjenama i dopunama Generalnoga urbanistickog plana (GUP) te Odlukom o zakupu i kupoprodaji poslovnih prostora.Na fotografiji: Davor Bernardic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX

ZAGREB - Spreman sam uvijek prvo žrtvovati sebe prije nego članove zagrebačkog SDP-a, izjavio je večeras predsjednik SDP-ovog Gradskog odbora Davor Bernardić, nakon što je ta stranačka organizacija poduprla odluku Predsjedništva SDP-a i umjesto Bernardića kao stranačkog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika potvrdila Rajka Ostojića.

U BOJ ZA ZAGREB Gradski odbor SDP-a odlučio: U utrku za gradonačelnika kreće Rajko Ostojić!

"Spreman sam uvijek prvo žrtvovati sebe prije nego članove zagrebačkog SDP-a i ne želim da zagrebački SDP bude talac situacije i prijepora oko toga tko bi trebao biti kandidat na lokalnim izborima", rekao je Bernardić novinarima.

Naglasio je kako je Gradski odbor, na njegov prijedlog, jednoglasno podržao odluku vrha stranke te potvrdio Ostojića za gradonačelničkog kandidata, "jer su jedinstvo i snaga SDP-a meni na prvom mjestu, puno prije osobne ambicije".

Bernardić je naglasio kako je uvjeren u pobjedu SDP-a na lokalnim izborima u svibnju iduće godine, te da će zagrebački SDP-ovci čvrsto stati iza Ostojića kao stranačkog kandidata za gradonačelnika.

Izrazio je i uvjerenje da, iako danas možda i ne izgleda tako, u Hrvatskoj dolazi vrijeme mladih ljudi, da će i mladi dobiti priliku.

"Pozivam ih da ostanu ovdje u Zagrebu i Hrvatskoj, da zajedno gradimo bolju budućnost, da ne idu van u inozemstvo, mada će im se otvoriti i pružiti ta prilika", istaknuo je Bernardić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:30