ODBILI PONUDU LAZIJA

Sevilla za Rakitića želi više od 10 milijuna eura

 AFP

I u ponedjeljak navečer, u posljednjem ogledu 26. kola španjolske Primere, odlično je igrao hrvatski nogometaš u redovima Seville Ivan Rakitić. Njegova je momčad s 4-1 slomila Celtu na Sanchez Pizjuanu...

Za Sevillu je to bila pet domaća pobjeda u nizu, a iako nije postigao pogodak Rakitić je još jednom mogao itekako zadovoljiti svojom predstavom. Glavnina akcija koje su se poslije pretvorile u opasnost po Celtina vrata su kretale od Rakitića koji je bio rastrčan, precizan u dodavanjima i spreman za razigravanje cijele svoje momčadi.

Svaki takav njegov novi nastup i povećava cijenu 24-godišnjaka za kojeg je, očigledno, ozbiljno zagrizao rimski Lazio. Još ranije u veljači se navodilo da Lazio ima namjeru dovesti Rakitića tijekom ljeta i ponudio je startnih 10 milijuna eura za njega. No, španjolski mediji navode kako Sevilla vrlo vjerojatno neće za tu cijenu pustiti Hrvata.

Sevilla je u financijskim problemima i iako klubu Rakitić mnogo znači, neće biti imuna na prodaju kako bi barem donekle došla do zraka. No, i Sevilli je sve jasnije da na Rakitiću može itekako dobro zaraditi, pa mediji u Španjolskoj nagađaju da će za njega biti postavljena još veća cijena. U Laziju su, navodno, spremni i na to, te zbog toga nemaju namjeru odustati od svoje velike ljetne želje.

Rakitić je ugovorno za Sevillu vezan do ljeta 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 00:17