CROPIX
KAKO STOJE STVARI NA MAKSIMIRU

DINAMO KREĆE U NOVU SEZONU Petev se vratio, Sammir stiže, Ćorić i Fernandes su ponovno s momčadi, direktor iznio pravu istinu o pojačanjima!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. lipanj 2017. 15:49

Trener Ivajlo Petev u ponedjeljak se vratio iz Bugarske te je u Maksimiru odmah održan sastanak svih bitnih ljudi maksimirskog kluba.

- Razgovaralo se o rosteru momčadi za iduću sezonu. Ako ste očekivali neke velike vijesti, nema ih. Nemamo još nijedno konkretno ime kad se radi o odlascima i dolascima. To je cijela istina i zaista nema potrebe za bilo kakvim špekulacijama. Nećemo stihijski dovoditi igrače, samo da kupimo - kazao nam je direktor Tomislav Svetina.

Direktor kaže da Dinamo ovog prijelaznog roka nikuda neće srljati te je to jedini razlog zašto još uvijek iz Maksimira nema novih informacija.

Zagreb, 270517.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 36. Prve MAXtv Prve hrvatske nogometne lige,
GNK Dinamo - HNK Rijeka.
Na fotografiji: Ivajlo Petev.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

- Kad se radi o mogućim pojačanjima, ona će biti ciljana.

Potvrdio je i dolazak Juniora Fernandesa i Ante Ćorića.

- Oni normalno počinju s pripremama. Trener Petev na njih računa - kazao je Svetina.

Kazao je još nešto...

- Vidim da su se u medijima pojavljivale informacije da će se priključiti Ivan Šunjić. Isto tako vidim da vam je Božidar Šikić rekao sve o tome, dakle, Šunjić ostaje u Lokomotivi. Inače, svi će se naši igrači prvog dana pojaviti na pripremama i svi su - željni.

Dakle, vidjeli ste po izjavama direktora da se sve priče iz prošlosti - a tu prije svega govorimo o Fernandesu i Ćoriću - zaboravljaju; oni startaju kao da se ništa nije dogodilo. Naravno, prijelazni je rok dugačak, ima vremena za ostvarenje odlaznih i dolaznih transfera.

Sammir stiže na prozivku

Sammir će se ipak pojaviti na prvoj prozivci Modrih 21. lipnja. Bivši hrvatski reprezentativac uspio je osigurati najbolju zdravstvenu skrb za svog bolesnog oca u Brazilu, tako da će mirno moći stići na okupljanje koje je zakazao trener Ivajlo Petev.

To je vrlo važno za Sammira, poznato je da se mora dobro tjelesno pripremiti za sljedeću sezonu. Potpuno spreman Sammir svakako mora biti pojačanje za Dinamo u sezoni u kojoj se Modri žele vratiti na tron hrvatskog nogometa.

Linker
19. travanj 2024 03:18