CROPIX
PIŠE DAVORIN OLIVARI

ONDA SE ČUDE KAD IM SKANDIRAJU NA SVIM HR STADIONIMA Gospodo iz HNS-a, zar vam nije stalo da najbolji igrač HNL-a dobije priznanje pred auditorijem?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. lipanj 2017. 15:06

Franko Andrijašević, sjajni nogometaš Rijeke i hrvatski reprezentativac, osvojio je “Žutu majicu” Sportskih novosti, nagradu koju naš list tradicionalno dijeli dugi niz godina. Radi se o izboru najboljeg igrača HNL-a po izboru izvjestitelja SN.

Franko je definitivno zaslužio tu nagradu, bio je kotač zamašnjak naslova prvaka koji je osvojila Rijeka. Jučer smo mu željeli na varaždinskom stadionu predati pehar za najboljeg igrača HNL-a i, naravno, prestižnu žutu majicu.

Zamolili smo Hrvatski nogometni savez da nam omogući otprilike 30 sekundi da Franko pred prepunim stadionom primi zasluženo priznanje, da podigne pehar, da mu zaplješću navijači. Momak je to zaslužio, zar ne? Međutim, iz Kuće nacionalnog nogometa stigao je negativan odgovor! Ne može, ne uklapa se u protokol!?

Gospodo iz HNS-a, zar vam nije stalo da najbolji igrač HNL-a dobije priznanje pred auditorijem? Vi ste ti, tako barem tvrdite, koji se bore za dobrobit hrvatskog nogometa, a ne možete u tu borbu ugurati ni 30 sekundi kako bi najbolji igrač HNL-a dobio priznanje? Onda se čudite kad vam s tribina skandiraju to što vam skandiraju? Razmislite...

Linker
25. travanj 2024 08:55