Screenshot
BILO JE I ODLIČNIH ŠANSI

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SU DVA NAJZVUČNIJA POJAČANJA HAJDUKA SKRIVILA GOL 'Na tome trebamo raditi...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2017. 00:38

Hajduk je u ponedjeljak upisao prvi poraz na pripremama protiv nimalo lakog protivnika, ukrajinske Zoryje, a dan poslije pojavio se i videosažetak tog susreta.

Jedini pogodak na susretu pao je u 60. minuti kada je loptu u mrežu spremio Brazilac Forster nakon ubačaja iz kornera, zabivši između dvaju najzvučnijih pojačanja Hajduka ove sezone Borje Lopeza i josipa Radoševića.

Trener Joan Carrillo prokomentirao je, između ostalog, i tu situaciju...

"Igrali smo dobro s loptom, htjeli smo stajati visoko, i posljednja linija i cijela momčad. Gradili smo igru od početka i moramo nastaviti u ovom smjeru, ali prije svega poraditi na završnici koja nam je nedostajala u današnjem susretu. Bili smo dobri do posljednjih 30-ak metara od protivničkog gola. Zorya je dobra momčad, ali imali smo i mi dobre šanse za postići pogodak", rekao je trener Carrillo nakon susreta i kratko prokomentirao gol nakon kornera.

"Primili smo gol iz prekida i na tome moramo raditi. To je sve normalno, pripremamo se za utakmicu 13. srpnja. Imam razloga biti zadovoljan, ali sam svjestan i što nije bilo dobro i na tome ćemo poraditi. Ovo je pripremna utakmica, izvući ćemo pouke iz nje".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 14:59