Stefano Rellandini / REUTERS
COPPA ITALIA

VIDEO: MANDŽUKIĆ I S KRVAVOM GLAVOM ZA REKORDNI NASLOV Juventus u velikom stilu svladao Lazio u Rimu i osvojio Talijanski kup

Piše: HinaObjavljeno: 18. svibanj 2017. 01:18

U finalu talijanskog nogometnog Kupa Juventus je u Rimu pobijedio Lazio 2-0 osvojivši rekordni 12. put 'Coppa Italia'. Golove za torinsku 'Staru damu' zabili su Dani Alves (12), Leonardo Bonucci (24).

Mario Mandžukić je odigrao cijeli susret za Juve i u jednom trenutku ostao razbijene arkade, dok je Marko Pjaca i dalje izvan stroja zbog ozljede koljena. Ivan Vargić je utakmicu pratio s klupe 'nebesko-plavih'.

Juventusova pobjeda mogla je biti i uvjerljivija, no na vratima Lazija bio je raspoloženi albanski vratar Thoma Strakosha. Juve ima priliku osvojiti još dva trofeja ove sezone i tako zaključiti sezonu s tri pokala što je do sada uspjelo jedino Interu 2010. godine.

Dva kola prije kraja prvenstva Juve vodi u prvenstvu sa četiri boda više od Rome i ukoliko momčad Massimiliana Allegrija u nedjelju na svom travnjaku pobijedi Crotone osigurat će 'scudetto', čak 33. naslov prvaka.

Vrhunac sezone bit će 3. lipnja u Cardiffu gdje Juventus očekuje finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Linker
21. travanj 2024 23:15