Screenshot
TAKO SLAVI MARIO MANDŽUKIĆ

VIDEO: POGLEDAJTE LUDE SCENE SLAVLJA MANDŽUKIĆA I DRUŠTVA Hrvat u euforiji opalio prijateljsku ćušku najdražem 'Zmaju od Bosne'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. svibanj 2017. 22:34

Mario Mandžukić zabio je prvi pogodak, vunderkind Paulo Dybala dodao je drugi i Juventus je već nakon prvog dijela utakmice protiv Crotonea i teoretski potvrdio naslov prvaka Italije.

Nakon što je Roma u subotu navečer produžila neizvjesnost 5-3 pobjedom na gostovanju kod Chieva, “staroj dami” trebala je pobjeda za šesti uzastopni naslov.

Pokazalo se da je to bilo vrlo lagana zadaća jer je naš reprezentativac načeo mrežu Alexa Cordaza već u 13. minuti na asistenciju Cuadrada, mladi Argentinac svojeg je iz slobodnog udarca zabio u 39. minuti.


Mandzukic Goal

Posljednji pogodak za konačnih 3-0 i dodatno slavlje navijača “Juvea” postigao je u u samoj završnici u 89. minuti Alex Sandro na asistenciju strijelca drugog gola Dybale.

Posljednje kolo u kojem Juventus gostuje kod Bologne tako će Massimiliano Alegri moći iskoristiti za odmaranje momčadi uoči finala Lige prvaka u Cardiffu. Baš onako kako je i zamislio uoči zadnje utakmice u sezoni na domaćem terenu.

A to znači da će veliko slavlje trajati do dugo noć. Pregled najzanimljivijih objava na društevnim mrežama otkriva koliko je laknulo društvu iz Torina zbog velike pobjede, a baš kao i na terenu, u slavlju je prednjačio naš Mandžo, pa je tako u jednom trenutku na postolju onako prijateljski kako on zna 'opalio' prijatelja Miralema Pjanića.


Mandzukic pjanic

Linker
19. travanj 2024 19:58