Screenshot
KAD SVE KRENE NIZBRDO

VIDEO: ŠTO SE TO DOGODILO NA KLUPI REALA? Zidane napravio bizarnu 'grešku', Modrić ljut kao ris napustio teren

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2017. 16:09

Nesvakidašanja situacija dogodila se tijekom sinoćnjeg okršaja Reala i Betisa, a najmanje se na kraju dopala Luki Modriću.

Naime, u 72. minuti susreta pri rezultatu 0:0, Zinedine Zidane je napravio očajnički potez. Real je promašivao priliku za prilikom, pa je slavni trener pokušavajući spasiti stvar na Santiago Brenabeuu, odlučio napraviti dvostruku izmjenu. Prvo je iz igre izašao Marcelo, a zamijenio ga je Lucas Vasquez.

Kaos je nastao kada je u igru trebao ući i drugi igrač Reala - Borja Mayoral.

Mladi napadač koji je prošlog vikenda zabio Real Sociedadu ušao je u igru, ali nitko od Realovih igrača nije napustio travnjak jer je sudac napravio grešku i ponovno pokazao Marcelov broj 12.

Real je kratko vrijeme imao 11 igrača na travnjaku, uz Navasa na golu, a tek kada su igrači Betisa shvatili što se događa, greška je ispravljena, i to na štetu dotad najboljeg igrača Reala - Luke Modrića.

Zidane je, naime, odlučio da upravo hrvatski veznjak u svoj toj brzini ode na klupu, iako se činilo da bi baš Luka u tih zadnjih dvadesetak minuta mogao s nekim od svojih poznatih proigravanja probiti obrambeni bedem gostiju.

Odluka Zidanea se Modriću nije nimalo svidjela, što najbolje pokazuje priloženi video, a Real je na kraju u zadnjoj minuti primio gol i izgubio utakmicu.


borja mayoral - luka modric substitute by videomadre


Cuplikan gol: Real Madrid - Betis 29/08/2015

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
17. travanj 2024 22:19