Screenshot
TRAGIKOMIČNO

VIDEO: TEŠKO JE POVJEROVATI ŠTO JE NAPRAVIO Kao da mu je 10 godina: Pogledajte nevjerojatnu reakciju zvijezde koja zarađuje milijune!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2017. 10:30

Arsenal je u 18. kolu primere ove subote odgrao fantastičnu utakmicu pobijedivši na gostovanju Swansea City sa čak 4:0.

Golove za 'topnike', koji su ove sezone zabili 27 puta na gostovanjima, postigli su Olivier Giroud (37), Jack Cork (54-ag), Kyle Naughton (67-ag) i Alexis Sanchez (73), a upravo se potonji nakon utakmice našao na meti medija ijavnosti zbog nevjerojatne reakcije prilikom izlaska s terena.

Trener Arsenala Arsene Wenger odlučio je Čileanca odmoriti nakon postignutog gola, pa ga je desetak nuta prije kraja izvadio iz igre, a uveo Dannyja Welbecka.

Međutim, 27-godišnji Čileanac to nije dobro prihvatio iako je zabio gol, a utakmica je bila već riješena. Izlazeći s terena prvo je nogom u bijesu napucao svoje rukavice, a zatim je ljutito sjeo na klupu, pokrio se jaknom po glavi i tako proveo ostatak utakmice.


Alexis Sanchez's frustration at being substituted

Francuski trener vrlo vjerojatno neće kazniti svoju zvijezdu, koja je upravo u pregovorima za novi ugovor...

"Svaki igrač je frustriran kada ga se izvadi iz igre, neki to pokažu, a neki ne. Dovoljno sam dugo u poslu da to znam. Ja jednostavno donesem odluku za koju mislim da je ispravna i to je to. Ništa više od toga", smirio je Francuz situaciju.

Linker
25. travanj 2024 23:21