Slaven Bilić i Robert Madley
 Reuters / Tony O'Brien
SPORAN TRENUTAK

POLEMIKE NAKON DRAMATIČNE WEST HAMOVE POBJEDE Gosti tvrde da su teško oštećeni, Bilić poručio: 'I ja bih bio uzrujan da sam igrač Sunderlanda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2016. 23:06

West Ham Slavena Bilića prvi je put ove sezone vezao dvije pobjede u Premiershipu. Nakon minimalne 1:0 pobjede u gostima kod Crystal Palacea Čekićari su kod kuće pobijedili Sunderland identičnim rezultatom golom Winstona Reida iz četvrte minute sudačke nadoknade.

Nakon skraćenog kornera Reid je primio loptu od Dimitrija Payeta i kroz šumu nogu pronašao je put do mreže za erupciju oduševljenja na London Stadiumu.

"Bio je to dramatičan kraj. Prvih 25 minuta bilo je daleko naših najboljih 25 minuta ove sezone, uključujući prošlu sezonu. Bili smo dobri, oštri, stvarali smo prilike i zaslužili smo voditi barem s dva razlike. Onda su se oni vratili i u drugom dijelu imali su sjajne prilike i bili su opasni iz kontri. Ali u zadnjih 15 minuta mi smo više pritisnuli i tražili smo gol", rekao je Bilić.


Winston Reid Goal HD - West Ham United 1-0... by arcturusmedia33

Gosti iz Sunderlanda imali su prigovor na pobjednički gol. Tvrde da je postignut iz zaleđa.

"Imao sam dobar pogled na gol, a sucu je bilo ekstremno teško za vidjeti. I ja bih bio iznimno uzrujan da sam igrač Sunderlanda, ali nije bio ofsajd. Ovo je za nas veliki poticaj. Imamo dvije uzastopne pobjede bez primljenog gola. Na ovome moramo graditi", dodao je hrvatski trener.

Menadžer Sunderlanda David Moyes uvjeren je da West Hamov gol nije smio biti priznat.

"Bio je to ofsajd i trebao je biti suđen. Po kretanju suca i pomoćnika moglo se zaključiti da nisu bili sigurni u odluku, ali bio je ofsajd. Jako sam zadovoljan našom igrom, ali ne i rezultatom", objasnio je Moyes.

Linker
26. travanj 2024 08:35