REUTERS
'VEČER LUDILA'

VIDEO: BARCELONA NIJE SAMO IZGUBILA, BILO JE TO PONIŽAVANJE MAJSTORA NJIHOVIM ORUŽJEM Pogledajte tri gola o kojima večeras bruji Europa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2017. 23:42

Velika Barcelona je na koljenima, Francuzi slave jednu od najvećih klupskih pobjeda u povijesti, ljubitelji nogometa imat će o čemu pričati još danima.

Nogometaši PSG-a odigrali su u prvoj večeri osmine finala Lige prvaka antologijsku utakmicu i doslovno ponizili neprepoznatljivu katalonsku megamomčad sa četiri prekrasna gola.

Messi i društvo još su dobro i prošli. Samo u prvom poluvremenu omjer udaraca na gol bio je 7-1, a na kraju susreta nevjerojatnih 10-1. Messija nije bilo nigdje, Suareza i dalje traže po Parku Prinčeva, a puno nisu pomogle ni ostale zvijezde, uključujući i našeg Ivana Rakitića koji je nešto još i pokušao nakon što je ušao s klupe u 73. minuti.


golasoooooo

Kod PSG-a su briljirali baš svi, a nemoć gostiju zapravo je teško i opisati. Barcelona nije samo izgubila već je potučena njenim oružjem - majstorijama koje zaslužuju posebno mjesto u ovoj nogometnoj godini.


Ángel

Izdvajamo prekrasan slobodni udarac Di Marije koji je najavio 'večer ludila' u 18. minuti, bivši realovac je izveo još ljepši potez za 3:0 u 55. minuti, a 'točku na i' stavio je Cavani eurogolom u 72. Uživajte.


Edinson Cavani Goal HD - PSG 4-0 Barcelona - 14...

Linker
27. travanj 2024 06:12